در دنیای امروز عکاسی فراتر از یک ژانر هنری شناخته می‌شود و به عنوان یکی از تاثیرگذارترین ابزارهای ارتباطی به حساب میآید که نقش مهمی در معرفی و تصویرسازی از وقایع و رویدادها، دستاوردها و حتی شکلدهی به سبک زندگی و الگوسازی آن دارد. گسترش امکان استفاده از عکس با فراگیرشدن گوشیهای دوربیندار، پدیدهای جدید در هنر عکاسی ایجاد کرده که باتوجه به اثرگذاری این ابزار در شبکههای اجتماعی، آموزش صحیح عکاسی اعم از آموزشهای تخصصی و فنی و آموزشهای فرهنگی خوب دیدن و خوب عکس گرفتن را ضروری می‌کند.

‌بر این اساس، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به منظور کشف و پرورش استعدادهای عکاسی، با استفاده از نظرات اساتید فن، اقدام به تشکیل انجمن عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرده است. تشکلی عضو محور، متشکل از اعضا نوجوان و اعضاء ارشد علاقمند مراکز فرهنگی هنری که تحت سیستم آموزشی منظم و هدفمند قرار گرفته و با نگاهی خلاق و جستجوگر به کسب مهارت عکاسی می‌پردازند.

 


 

  • 1399/11/29 - 22:16
  • تعداد بازدید: 174
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در نشست تخصصی عکاسی کانون لرستان:

انسان و محیط پیرامونش در عکاسی بررسی شد

نشست تخصصی انجمن عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری لرستان با حضور معصومه آقایی و اعضای انجمن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون لرستان، نشست تخصصی انجمن عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با حضور معصومه آقایی و موضوع: «انسان و محیط پیرامونش» در شامگاه چهارشنبه 29 بهمن ماه ۱۳۹۹ برگزار شد.
براساس این گزارش: درابتدای این نشست معصومه آقایی، مطالبی را درخصوص ماهیت عکاسی و توجه انسان به ثبت وقایع پیرامون خود و مستند کردن ژانرهایی مانند طبیعت بی جان، منظره نگاری و... بیان داشت.
آقایی گفت: انسان از دوربین عکاسی برای تعامل با محیط اطرافش استفاده کرد. محیط های طبیعی و یا دست ساخته های انسان مانند: ساختمانها و بناهای تاریخی و... که عکاس با ثبت این تصاویر به عنوان یک سندبرای آینده و... استفاده می کند.
 مدرس این کارگاه با اشاره به اهمیت ثبت وقایع پیرامون زندگی انسان افزود: انواع زیرشاخه های عکاسی مستند را می توان به عکاسی خبری، قوم نگاری، سفر، معماری، محیط های طبیعی و محیط های دست ساخت(جاده، پل و...)، منظره نگاری، جنگ، مستند اجتماعی و... تقسیم کرد.
وی درادامه مطالبی را درخصوص عکس های خبری به عنوان یک شاخه ی مهم و پرطرفدار مطرح کرد و اظهارداشت: در عکاسی مستند، عکاس باید بی طرفی خود را نسبت به ثبت وقایع و... حفظ کندتا تصویری که برای مخاطب و آیندگان می ماند براساس واقعیت باشد.
در بخش بعدی این نشست معصومه آقایی عکس های مستند را در شاخه های مختلف، به عنوان نمونه به اشتراک گذاشت و در مورد آنها توضیحاتی را ارائه داد و در پایان پاسخگوی سوالات شرکت کنندگان شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت